Tidredovisning Stämpelur och datorbaserad

Tidrapportering för alla Företag

Vi har ett stort utbud av stämpelklockor/stämpelur från Seiko. Vi säljer stämplur, stämpelkort, kortfack och övriga tillbehör till klockorna
Köp direkt i vår webshop och få levererat inom ett par dagar.

 

Stämpeluret är ett snabbt och enkelt sätt att komma igång med tidrapportering. Välj allt från en enkel stämpelklocka som bara visar stämplingarna till en mer avancerad stämpelklocka som dessutom räknar ut tiden och gör avdrag från raster.

Stämpling på arbetsordern ?
- vi har även lösningar för detta!

Med vår windowsbaserade tidredovisning kan de anställda stämpla med Finger, beröringsfri teknik (tags) eller kod i antingen en registreringsterminal, i mobilen eller via webben.

 

Bygg ihop systemet som det passar dig, allt från enbart tidregistrering till avancerad schemaläggning och inbyggda regler.
Lägg även till koppling till ditt löneprogram, projektrapportering och kostnadställen så har du har ett system som passar din verksamhet.
Flex, OB, övertid, komp och arbetstidsförkortning har aldrig varit enklare att hantera.

Kort om Ferox Konsult AB:

Ferox Konsult AB har levererat lösningar för tidredovisning och tidrapportering sedan 1997. Mer än 10.000 sålda stämpelur, och mer än 1.200 datorbaserade tidredovisningssystem, innebär en stor kunskap hos oss samt att vi kan hjälpa dig att välja det du behöver.
Tack vara stämpelklockorna, vårt äldre system TimeLOG och vårt nya system FeroxTid kan vi växa med dig. Många av våra kunder har börjat som små företag och en liten stämpelklocka, men är idag ett hundratal anställda som tidrapporterar i systemet FeroxTid.

Vi förstår dina behov, vi kan avtalen och hur det skall räknas, oavsett om det är ett bageri, café, eller en industri. Avvikelser mot grundreglerna i ett avtal är heller inga problem för oss. Löneprogram är vi väl förtrogna med och ofta är det vi som ställer in importen och lönearterna i ert system.

Ledstjärnan med en produkt från oss är att det skall vara smidigt, snabbt, spara tid och pengar, i såväl administration som rätt uträkning av era tider och utbetalning av rätt lön.

Ring oss och vi hjälper er att välja lösning!